vineri, 11 iunie 2010

Tendinte in manichiura 2010

Manichiura este un detaliu foarte important. Acasa, la serviciu, la intalnirile cu prietenii, la petreceri, manichiura va spune intotdeauna ceva despre tine. Unghiile sunt cartea de vizita a unei persoane. Atunci cand dam mana cu cineva sau cand gesticulam, unghiile sunt primele care ies in evidenta.



In 2010 tendintele in manichiura sunt cat se poate de diverse, potrivite fiecarei femei. Anul acesta se pune foarte mult accentul pe manichiura naturala, s-a renuntat la unghiile lungi si toata atentia s-a indreptat catre manichiura french.
Se poarta unghiile cu o forma cat mai apropiata de cea naturala. In ceea ce priveste lungimea acestora se poarta unghiile nu foarte lungi, care depasesc doar foarte putin varful degetului.
Culoarea se alege in functie de dimensiunea unghiilor. Pentru cele scurte de exemplu, se poate aplica si un lac inchis la culoare.
Tonurile reci sunt in tendinte in 2010. Printre acestea se numara indigo, gri, negru, albastru marin. Tonurile calde isi pastreaza insa si ele locul in top. Optand pentru rosu, roz sau bej, cu siguranta nu vei da gres.
Daca ai o slabiciune pentru unghiile lungi, ai grija sa alegi o culoare deschisa de lac.
De evitat in anul 2010 sunt unghiile false. Aceasta tendinta, adoptata de cat mai multe femei in ultimul timp, nu este una buna pentru unghiile naturale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu